Portage - профі з перевезення холодильників у Києві

Перевезення холодильника

Не знаєте, кому довірити перевезення холодильника? Шукаєте надійного та відповідального перевізника?

Компанія «PORTAGE» займається організацією вантажоперевезень по Києву не один рік і має всі можливості для того, аби перевезти великогабаритні вантажі якісно та без значних фінансових втрат з боку клієнта.

Ми реалізуємо політику суворого планування транспортування, з урахуванням технічних та технологічних характеристик техніки. Саме з цієї причини якість наших послуг залишається недосяжною для конкурентів та фінансово доступною для наших численних клієнтів.

Як уникнути поломок при перевезенні холодильника?

Не дивлячись на той факт, що виробник завжди вказує у документації загальні правила перевезення холодильників - це правило часто ігнорується споживачами. І, як наслідок, у великій кількості випадків саме неправильне перевезення холодильників призводить до тріщин у трубках, зміщення чи обриву компресора.

При цьому слід зазначити, що ремонт таких несправностей не входить у гарантійне обслуговування техніки, оскільки були порушені перевезення холодильного обладнання. І, як наслідок, до витрат на перевезення холодильника, додаються ще й вагомі витрати на його ремонт. Саме з цієї причини перевезення холодильника варто довірити професіоналам, які не тільки збережуть вашу техніку у цілісності, але й допоможуть уникнути багатьох помилок, які здійснюються при перевезенні холодильного обладнання.

Наша компанія візьме на себе більшу частину роботи, пов’язаної з безпечним перевезенням вашого холодильника на нове місце. Але перед, як наші спеціалісти завантажать холодильник у кузов автомобіля, вам необхідно підготувати його до транспортування. Якщо ви робите це вперше, ознайомтесь з нашою нещодавньою публікацією «Перевезення холодильника з легкістю і розумінням».

Особливості перевезення холодильника у нашій компанії

перевозка холодильника компанией Portage

Ви для себе, певно, вже зрозуміли, що перевезення холодильника, на відміну від перевезення іншої побутової техніки, має свої особливості. Холодильник не можна розібрати на окремі деталі. Його дуже складно переносити, більш того до перевезення холодильників пред’являють особливі вимоги. Для перевезення холодильника необхідно підібрати спеціальний транспорт, висота кузова якого повинна відповідати габаритам холодильника. Для успішного транспортування холодильника ми рекомендуємо вам найняти кваліфікованих спеціалістів компанії «PORTAGE».

Індивідуальний підхід до перевезень холодильників різних видів

Холодильники діляться на промислові та побутові, морозильні камери, одно- та двокамерні.

перевозка однокамерного холодильника

Перевезення однокамерного холодильника

Найбільш поширені однокамерні агрегати. Їхня максимальна висота - 1,75, вага - 60 кілограм. Для перевезення такого холодильника достатньо двох вантажників, а також авто з висотою кузова більше, ніж 1,85 метри. Це за умови, що пристрій буде перевозитися у вертикальному пололженні.

перевозка морозильных камер

Перевезення морозильних камер

Морозильні камери, а також промислові холодильники відрізняються різною вагою та висотою. Для транспортування такої техніки необхідно попередньо зв’язатися з менеджером - він оперативно визначить необхідну кількість вантажників та основні вимоги до вантажного автомобіля.

перевозка двухкамерного холодильника

Перевезення двокамерного холодильника

Двокамерні апарати відрізняються вагою до 90 кілограмів і висотою від 1,65 до 2,1 метри. Тут двох вантажників також буде достатньо. Але вже необхідне авто з висотою кузова 2,2 метри.

перевозка холодильника side-by-side

Перевезення холодильника side-by-side

Сьогодні існує і побутові холодильники side-by-side - вони достатньо високі (два метри) та широкі (один метр), важкі (більше, ніж 100 кілограм). Для транспортування такого агрегату необхідно від двох до чотирьох вантажників.

Три основні правила перевезення холодильників, яких ми дотримуємося

На відміну від більшості інших компаній, ми неухильно дотримуємось основних правил перевезення холодильного обладнання, серед яких:

  • перевезення холодильника відповідно до супроводжуючої документації виробника;
  • перенесення холодильника з використанням спеціальної техніки або за допомогою ременів; 
  • закріплення побутової техніки у кузові автомобіля і багато інших.

Наші спеціалісти не тільки професійно виконують транспортування холодильника, але й дадуть вичерпні рекомендації по першому включенню техніки після перевезення, а також дадуть відповідь на всі інші питання, які вас цікавлять. При цьому вартість послуг компанії «PORTAGE» залишаються більше, ніж доступними для широкого кола клієнтів, а якість послуг випереджає пропозиції інших компаній. Саме тому нас рекомендують друзям та знайомим, а кількість задоволених нашими послугами компанії «PORTAGE» клієнтів невпинно зростає..

холодильник после перевозкиЯк правильно обходитись з холодильником після перевезення?

Після того, як ваш холодильник доставлять, наприклад, з магазину за вказаною ардресою, наші вантажники піднімуть його безпосередньо на етаж, а також розмістять на вказаному місці.

Все, що вам необхідно зробити - це зняти упаковку, протерти поверхню холодильника вологою тканиною (при необхідності), а також встановити додаткові елементи: полиці, ящики та інше.

Звертаємо вашу увагу: перше вмикання холодильного обладнання після перевезення має здійснитися не раніше, ніж через 5-6 годин після перевезення. Оскільки саме в цей період фреон (чи інший хладоген) зможе прийти у нормальний та стабільний стан.

Звертайтесь до профі з перевезення холодильників у Києві, тобто до нас +38 (050) 900-67-50
Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо