Актуальна пропозиція з перевезення паллет

Перевезення палет

Доставка оптових партій різних вантажів найчастіше відбувається із застосуванням палет. Під палетами розуміють особливі піддони. Їх виготовляють з різних матеріалів: пластмаси, металу, дерева. Традиційна форма палет - невисока платформа, яка здатна витримувати навантаження до 1000 кг. Розміри більшості таких піддонів - 15 на 80, 100 сантиметрів. Щоб перевезти товар, необхідно його розмістити на палеті і закріпити на ній за допомогою ременів, особливої ​​плівки.

Основне завдання під час перевезення палет - рівномірний розподіл вантажу, а також максимальне спрощення розвантажувальних і завантажувальних робіт шляхом використання спеціальної малотоннажної техніки, ручних гідравлічних візків.

Беззаперечні переваги використання палет:

разгрузка паллет Спрощений процес вантажно-розвантажувальних робіт

Оскільки палети мають форму платформи, вони трохи підняті над землею. Це дозволяє розвантажувати, а також завантажувати товар з використанням сучасних механізованих засобів - домкратів, навантажувачів. Використання палет коштує трохи дорожче, ніж перевезення товарів в коробках, але при цьому розвантаження товарів з таких піддонів відбувається швидше.

упаковка паллет Безпека перевезення вантажу на палетах

Палети, що використовуються при автоперевезеннях, дозволяють уникнути різноманітних механічних пошкоджень товару. Щоб доставити вантаж цілим та неушкодженим, упаковку або коробки треба просто встановити на піддон. При цьому важливо розподілити центр ваги по всій поверхні піддону. Дуже важливо, щоб краї тари ні в якому разі не виступали за краї палети. Подібним чином на один піддон можна завантажити коробок або ящиків до 180 сантиметрів у висоту. Після повного завантаження палет вантаж упаковується стрейч-плівкою або ременями.

перевозка грузов на паллетах Відповідальність при перевезенні палет

Застосування палет в процесі вантажоперевезень не дозволить стороннім людям взаємодіяти з вантажем, оскільки весь товар буде упакований у плівку. Звільнення товару від плівки можливе тільки в присутності його одержувача.

Всі перераховані вище переваги палет роблять їх використання в автоперевезеннях все більш затребуваним. Єдиний мінус: палети можна використовувати не для всіх видів перевезень. Наприклад, при ж/д перевезеннях палети не підходять.

Перевезення вантажів на палетах - можливі варіанти

Найчастіше перевезення палет відбувається з використанням критих великих причепів з тягачем. Але також піддони можуть перевозитися і на машинах з бічним завантаженням, напівпричепах та інших видах мікроавтобусів і газелей. Тому доречно перевозити обладнання, яке не потребує специфічних умов транспортування. Перевезення палет - один з найзручніших способів перевезення вантажів, адже час, який вантажники витрачають на завантаження та розвантаження товару, мінімальний. Це особливо актуально, коли під час перевезення потрібно робити проміжні зупинки з довантаженням чи відвантаженням товару.

перевозка грузов на паллетахЩоб транспортувати палети, треба правильно підготувати їх до перевезень. Спочатку необхідно звільнити кузов авто від зайвих предметів, щоб всі палети знаходились на одному рівні. Потім треба закріпити вантаж. Для цього зазвичай використовують монтажну стрічку (виготовляється з пластика, рідше - металу) або стрейч-плівку.

Перевозити палети можна у двоярусному або одноярусному варіантах. У першому випадку простір між ярусами прокладають картоном високої щільності, листами ДВП або ОСБ. Кузов повністю завантажують, не допускаючи пустот між окремими піддонами, що забезпечує додаткову стійкість палет.

При одноярусному розміщенні палет допустимі проходи між ярусами. Якщо кузов авто завантажується в повному обсязі, дуже важливо забезпечити стійкість палет, тобто здійснити їхню правильну розстановку. Тут у нагоді стануть особливі розпірки або ж спеціальні троси.

Перевезення вантажів на палетах передбачає, що завантажувальні і розвантажувальні роботи будуть виконуватися на складах, обладнаних завантажувальної рампою. Проте зараз все частіше використовуються вантажні автомобілі середньої тоннажності, які мають гідроборт, що здатен опускатися до рівня асфальту або підлоги. Також можна завантажувати палети у звичайні мікроавтобуси та газелі за допомогою завантажувачів. Така техніка дозволить завантажувати і розвантажувати товар поза складських приміщень.

Перевезення палет - допомагаємо перевірити ефективність

Деякі перевізники і клієнти помилково вважають, що перевезення товарів в палетах невигідне, дороге, оскільки піддони важать чимало, зменшуюючи рівень корисного об'єму кузова. Однак на практиці перевезення палетів, навпаки, дуже економічне, ефективне і все більше клієнтів звертаються саме до нього.

Наша компанія допоможе вам знизити вартість перевезення вантажів на палетах по Києву та Київській області. Це здійснюється за рахунок використання дорогих вантажівок з гідробортами, а також більш доступних Газелей і Мікроавтобусів. Цей варіант особливо зручний в ситуаціях, коли на місці розвантаження або завантаження є рампа, вантажопідйомник.

Зателефонуйте нам, і ми підберемо для вас оптимальний транспорт для перевезення палет +38 (067) 900-67-50
Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо