Перевезення дивану - подорожуй по Києву з м‘яким другом

Перевезення дивана

Всіма нами улюблені й незамінні, м'які, великі, затишні дивани, крім безсумнівного комфорту, іноді приносять проблему. І полягає вона саме в тому, що ми так полюбляємо диван - в його великому об `ємі!

Йдеться про ті випадки, коли з'являється необхідність перевезення улюбленого дивана на інше «місце проживання». А якщо це ще й непростий диван, а раритет або ексклюзив - тоді господар починає ламати голову, як же перевезти це скарб!

Ну, а коли треба перевезти не один, а відразу кілька диванів? Тоді ця проблема для багатьох стає супер нерозв'язною!

І все ж, не варто сильно переживати, якщо у Вас саме така ситуація! Адже для вирішення подібних проблем ми й створили компанію Portage, яка надає послуги з різних перевезень, в тому числі і диванів. Незалежно від того, в яку компанію ви звернетеся за послугою перевезення дивана, в нашу або будь-яку іншу, радимо знайти відповіді на самі часто виникають у замовників питання.

Часті питання виникають при необхідності перевезти улюблений диван оперативно та недорого:

Як перевозити диван - в зібраному чи розібраному вигляді?

Деякі дивани мають досить рідкісну або дуже громіздку конфігурацію, що в підсумку ускладнює процес перевезення. Наша команда, завдяки напрацьованому досвіду та спеціально обладнаному транспорту, може перевезти диван в зібраному вигляді.

А якщо це дозволяє і викликано необхідністю, то і в розібраному вигляді! Якщо диван планується перевозити в розібраному вигляді, то всі його частини, ще до приїзду наших фахівців, необхідно упакувати в спеціальні матеріали для повної схоронності.

перевозка дивана PortageПідготовлені вантажники дбайливо, за всіма правилами, завантажать диван до автомобілю, а після транспортування акуратно вивантажать і занесуть, куди належить.

Який транспорт вибрати для перевезення дивана?

Щоб диван перевезти без втрат його зовнішнього вигляду і робочих механізмів, потрібно заздалегідь замовити вантажний автомобіль, габарити якого перевищують габарити Вашого дивана. Такий вид автомобілів є в наявності в нашій компанії, тому ми легко впораємося з перевезенням і маленьких дитячих канапок, і величезних (нерозбірних) моделей кутових диванів.

Для перевезення дивана, найчастіше, ми пропонуємо автомобіль Газель. Такий автомобіль відмінно підходить не тільки для перевезення диванів, але й для перевезення меблів взагалі. Тому, ми з радістю допоможемо, якщо Ви зібралися перевезти меблі або побутову техніку!

Як формується вартість перевезення дивану?

Для перевезення дивану ми задіємо одну машину і двох вантажників (за бажанням клієнта). Тому ціна на перевезення дивана незначна. Якщо виникають труднощі додаткового характеру - відсутність ліфта в багатоповерховому будинку, велика дальність перенесення дивана, тоді ціна обговорюється окремо в кожному випадку, виходячи з складності умов доставки, згідно встановлених тарифів.

Як замовити послугу та оперативно перевезти диван?

Замовити перевезення диванів або отримати початкову консультаці ви можете, зателефонувавши +38 (050) 900-67-50 диспетчеру або заповнивши заявку на сайті. Ми працюємо для вас без вихідних і свят!
Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо