Portage - недороге вантажне таксі в Києві

 Вантажне таксі в Києві

Переїзд до нової квартири чи офісу – подія не тільки радісна, що відкриває нові перспективи, але й достатньо клопітка, бо часом навіть засмучує.

Велику кількість речей потрібно розсортувати та зібрати, якось упакувати, винести з приміщення, перевезти до іншого району та знову розпакувати.

Саме тому такою затребуваною у городян є послуга «Вантажне таксі Київ».

Вантажне таксі - ідеально для міста з Portage

Дуже зручно використовувати вантажне таксі приватним особам, особливо тоді, коли потрібно відвезти габаритні речі на дачу, доставити з магазину будівельні матеріали або інші габаритні покупки. А все тому, що купувати для таких цілей мікроавтобус, погодьтесь, абсолютно не вигідно, та й не кожний може собі це дозволити.

Об’єктом перевезення можуть бути будівельні матеріали, велика техніка, комп’ютерне обладнання, меблі, великі предмети. Загалом, вантажне таксі – це дійсно відмінний варіант.

грузовое такси киев недорого такси киев грузовое  

Вантажне таксі - це недорого

Компактність, висока маневреність, малий радіус розвороту та паливна економічність роблять їх ідеальним транспортом для демократичних за ціною вантажоперевезень по Києву (від 90 грн. за 1 годину) в умовах інтенсивного міського трафіку. Замовлення від 2 годин.

Вантажне таксі - це швидко

Бортові вітчизняні вантажівки, котрі ще пару десятиріч тому використовувались для квартирних переїздів, замінили малотоннажні «Мікроавтобуси» та «Мерседеси-Спрінтери», що складають основний автопарк вантажного таксі Києва.

 

 До сфери послуг вантажного таксі по Києву входить:

Замовити вантажне таксі в нашій компанії дуже просто. Все, що вам знадобиться зробити – подзвонити нам і розповісти про габарити вантажу, його особливості. Також потрібно буде назвати адресу місця завантаження й розвантаження.

За менш ніж півгодини машина буде в потрібній точці. Можливе й попереднє замовлення (ви називаєте зручну для вас дату, час).

Звернувшись з приводу вантажного таксі в Києві до нас, в «Портейдж», ви наблизитесь до стандартів закордонного мувінгу. 

Економимо не тільки нерви, але й гроші! Дзвоніть +38 (067) 900-67-50

Цікаві факти про вантажне таксі за кордоном

За кордоном переїздами займаються мувінгові компанії (moving – переїзд). Мувінг як сфера послуг виник у Північній Америці. Мобільність американців вже стала легендою. Вони постійно змінюють в межах одного міста квартири, що орендують, та  місця роботи. Тому мувінг тут давно став високорентабельною галуззю з величезними оборотами.

У Європі moving почав набирати розвиток тільки в після воєнний час. Закордонні стандарти мувінгу дуже високі. Їх розробила Міжнародна асоціація FIDI, яка проводить незалежний аналіз і оцінює роботу перевізників. Відповідати стандартам та отримати сертифікат FIDI – дуже не просто.

Культура перевезень вантажним таксі в Києві  

Транспортні компанії, які орієнтовані на лідерство в такій сфері послуг як вантажне таксі в Києві, забезпечують киянам:

  • доброзичливе ставлення персоналу;
  • відповідальність у роботі;
  • додаткові послуги – розбирання-збирання меблів, пакувальні й такелажні роботи й ін.

Роботу вантажного таксі в Києві ускладнюють перевантажені дороги, тривалі пробки, забиті транспортом двори й значні складнощі з паркуванням. Щоб не зірвати строки доставки вантажу, компанія співпрацює з досвідченими кваліфікованими водіями, транспорт яких при необхідності оснащений системами сучасної навігації.

Виключити форс-мажор неможливо, але мінімізувати його наслідки – можна й потрібно. Якщо клієнт потребує якісної послуги вантажного таксі в Києві, завдання гідного підрядника – надати її.

грузовое такси в КиевеСекрети успішного переїзду: транспорт, пакування, вантажники

Багато речей, що спрощують переїзд, дуже прості. Але їх використання значно знижує тривалість переїзду, а отже, і його вартість. До них належать ремені, які використовуються вантажниками, завчасно підготовлений клієнтом вантаж і т.д.

Сучасні пакувальні матеріали – це плівка з повітряними бульбашками, у поєднанні з фольгою, папером або спіненим поліетиленом. Кожний з цих видів по-своєму захищає вантажі від пошкоджень. Гарним доповненням до них при переїзді стануть інвентарні наліпки, що дозволяють зорієнтуватися в безлічі коробок і пакетів.

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо