Як правильно організувати перевезення скла?

Перевезення скла

Скло та конструкції зі скла широко використовуються як в будівництві, так і в дизайні інтер'єру приміщень. Сучасні технології дозволяють виготовляти енергозберігаючі, сонцезахисні, струмопровідні, фотохромні та інші види скла.

Зараз скло набагато міцніше і безпечніше у використанні, ніж раніше, проте, це як і раніше досить крихкий матеріал, який вимагає грамотного поводження. Особливо це актуально при перевезенні скла, тим більше українськими дорогами. Будь-який різкий рух, різкий маневр автомобіля можуть привести до пошкодження матеріалу. Така ситуація вимагає від водія достатньої кваліфікації і досвіду. Вантажно-розвантажувальні роботи також повинні виконуватися з особливою обережністю.

У перевезенні скла також важлива правильна упаковка, яка захистить матеріал від механічних пошкоджень. Для цих цілей використовується тришаровий гофрокартон або бульбашкова полімерна плівка, яка прокладається між пачками скла.

За правилами перевезення, скло слід транспортувати вертикально, тобто стоячи на ребрі. Для фіксації скла в такому положенні в кузові вантажного автомобіля встановлюється спеціальне пристосування, яке називається піраміда. Піраміда виступає опорою для скла, листи кріпляться до неї за допомогою спеціальних кріпильних елементів.

Для навантаження широкоформатних листів скла використовуються траверси з вакуумними присосками. Завдяки цьому можна уникнути ушкоджень скла, появи подряпин.

Компанія Portage перевезе скло в будь-яку точку Києва і області. Для якісного виконання роботи у нас є все необхідне обладнання і кваліфікований персонал. Ми перевеземо скло будь-якої розмірності: листи для вікон, вітрин, дахів тощо. Для приватних осіб, оптових і роздрібних компаній, будівельних фірм.

Ми знаємо як правильно занурити, закріпити і перевезти скло, щоб не допустити будь-яких пошкоджень. Наші вантажники акуратно і зі знанням справи занурять листи і пачки скла, зафіксують його, а водії довезуть до зазначеного місця.

Portage працює індивідуально з кожним клієнтом, тому вантажний автомобіль буде обраний спеціально під Ваш вантаж, з урахуванням його обсягів і параметрів. При замовленні вкажіть зручний для Вас час прибуття вантажного автомобіля і чекайте його хвилина в хвилину. Навіть якщо послуга перевезення скла потрібна прямо зараз, просто зателефонуйте нам або залиште заявку на сайті, і найближчим часом машина з усім необхідним обладнанням буде в зазначеному місці.

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо