Перевезення досок та інших піломатеріалів з Portage

Перевезення дощок та інших пиломатеріалів

Навесні і влітку, в сезон ремонтів і будівництва дач, велику популярність як будматеріал набирає дерево. Пиломатеріали, дерев'яні дошки використовуються в переплануванні квартир, будівництві, оздоблювальних, фасадних роботах, у виробництві меблів.

Дерево - один з найпопулярніших будівельних матеріалів. Натуральне дерево має гарні якості: воно екологічне, має низьку теплопровідність, підтримує в приміщенні оптимальний рівень вологості, знищує шкідливі речовини і дозволяє зберегти комфортний клімат в приміщенні в будь-яку пору року. Крім цього, дерев'яне оздоблення естетично виглядає, стильно доповнює інтер'єрні рішення і приємно пахне.

Організація транспортування пиломатеріалів автотранспортом

В таких умовах гостро стоїть проблема транспортування пиломатеріалів і деревини, оскільки це нетиповий, габаритний будівельний матеріал. Перевезення такого матеріалу слід доручати тільки тим компаніям, які мають для цього спеціальний автотранспорт, обладнання і навчений персонал.

Будівельний ліс вимагає особливого ​​транспортування, оскільки при перевезенні необхідно враховувати специфіку вантажу і дотримуватися заходів безпеки. Залежно від етапу перевезення лісу використовують різні автомобілі: лісовози зі спеціальним вантажно-розвантажувальних механізмом, вантажівки з довгим кузовом і інші, менш специфічні автомобілі.

Дуже важливо в таких перевезеннях забезпечити якісне кріплення, інакше погано закріплений ліс може пошкодити кабіну, кузов вантажного автомобіля, або зашкодити іншим учасникам дорожнього руху.

Можливості Portage з перевезення дощок і пиломатеріалів

Компанія Portage пропонує послуги перевезення будівельних матеріалів: дерева, дощок і пиломатеріалів по Києву та київській області. Ми знаємо про всі особливості перевезення подібного вантажу і враховуємо їх при організації доставки.

Залежно від розпилу деревини ми пропонуємо автотранспорт різних обсягів і вантажопідйомності. Для перевезення будівельного лісу в невеликих кількостях ми використовуємо закриті автомобілі, а для великих габаритів в автопарку Portage є відкриті, бортові машини. Для надійного кріплення дощок і пиломатеріалів використовуються спеціальні ремені, які надійно стягують і фіксують вантаж.

Компанія Portage пропонує свої послуги в Києві та київській області приватним особам, а також компаніям, що працюють з лісом: будівельним, деревообробним компаніям, оптовим і роздрібним фірмам. У нас є всі види оснащених автомобілів вантажопідйомністю від 1 до 5 тонн для перевезення дерева, дощок і пиломатеріалів.

Ми зможемо вирішити всі проблеми з перевезенням будівельного лісу швидко, надійно і недорого. Телефонуйте +38 (067) 900-67-50
Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо