Плагіат і порушення авторського права на сайт portage.com

Порушення авторських прав на сайт

Плагіат - хвороба нашого суспільства. Згадайте, як вітчизняні зірки естради в 90-х переспівували світові хіти російською мовою, використовуючи ідею пісні і, що найголовніше, музику (хоча і сьогодні це дуже поширена практика). Мало хто може зробити щось своє - не вистачає таланту, але дуже хочеться. І коли дуже хочеться, а не виходить, багато хто звертається до плагіату.

Інтелектуальна власність та авторське право - найзмученіші об'єкти цивільного права, за і проти яких ведеться постійна боротьба. За кордоном ставлення до них набагато серйозніше. Наприклад, в Америці майже ніхто не ризикує копіювати чужі розробки, тому що це може потягнути за собою серйозну відповідальність перед законом. Google, наприклад, видаляє сайти з пошукової видачі за порушення авторських прав.

закон об авторском праве в цифоровую эпоху google

Але в умовах хаосу з авторським правом страждають не ті, хто займається плагіатом, а ті, хто є власниками тих самих авторських прав.

На жаль, жертвою плагіату стала і наша компанія "Portage". Ми відповідально ставимося до нашої діяльності, тому якість послуг для нас завжди на першому місці. Це проявляється в організації перевезень, у спілкуванні з клієнтами і у сайті компанії.

Ми розуміємо, як важливо мати власний сайт для ведення бізнесу, тому його розробку ми доручили справжнім професіоналам. Вони створили сайт з унікальним авторським дизайном, зручним інтерфейсом і зрозумілою навігацією. Наші клієнти відзначають, що з сайтом зручно працювати, оскільки він інтуїтивно зрозумілий. Проте, як виявилось, сайт подобається не тільки нам і нашим клієнтам.

З моменту створення сайту, ми раз у раз натрапляємо на плагіат і порушення авторських прав. Хтось копіює наш логотип, хтось бере структуру, але змінює кольори, а хтось взагалі злизує ідею і її виконання дочиста, повністю порушуючи авторські права на сайт. Звичайно, дозволу на подібну діяльність ми не давали.

Щоб довести свою думку, наводимо приклади плагіату на сайт portage.com.ua:

Сайт з пасажирським перевезенням в Криму http://perevozki-crimea.ru/

 

нарушение авторских прав portage по сайту

 

Сайт з доставки вантажів в Києві і Україні http://dostavimgruz.com/price.aspx

 

 

нарушение авторских прав portage в Киеве

Сайт з вантажних перевезень в Криму http://gruzovieperevozki.com/about.php

 

плагиат сайта portage в Крыму

 

З одного боку, таке численне копіювання засвідчує якість та унікальність ідеї. Але з іншого боку, дуже неприємно усвідомлювати, що ринок переповнений непрофесіоналами. Вони не поважають чужу працю, не цінують чужих ідей, а більше того - обдурюють своїх клієнтів.

Ми зв’язались з розробниками цих сайтів, щоб з’ясувати причину такого нахабного плагіату, але у відповідь почули зовсім безглузді відмазки, мовляв нічого ми не крали і взагалі сайт зроблений за шаблоном. Люди вперто не розуміють, що в цьому поганого.

Виходить, що ті, хто займається плагіатом, не мають творчого мислення. Їм подобається дизайн, але вони розуміють, що зробити щось схоже, але зі своїм авторським баченням, вони не зможуть: не вистачає навичок і займає багато часу. Тому вони беруть готовий сайт і копіюють його в міру своїх можливостей, щось видозмінюючи. Наприклад, на сайті perevozki-crimea.ru постаралися і трохи переробили машину на головній сторінці, яка тепер виглядає потворно.

А тепер подумайте, якої якості послуги можуть пропонувати компанії з такою вельми сумнівною репутацією і черговим невдалим плагіатом чужого бізнесу?

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо