Перевезення і доставка піаніно (рояля) за правилами

Перевезення піаніно

Перевезення роялю чи піаніно може виникнути в декількох випадках:

  • Придбання музичного інструменту та його доставка додому;
  • Переїзд на нове місце проживання;
  • Відправлення старого зіпсованого піаніно (рояля) на утилізацію і т.д.

Незалежно від цілей транспортування, здійснити перевезення піаніно ( роялю) своїми силами практично неможливо – габаритний предмет незручної форми маю вражаючу масу, яка знаходиться в межах від 200 до 370 кілограмів.

перевозка пианино недорого PortageОсь найбільш популярні моделі піаніно, з якими нам доводиться працювати, та їх вага в кілограмах:

Піаніно «Акорд» – 200 кг;
Піаніно «Беккер» – 340-350 кг
Піаніно «Беларусь» – 250-260 кг
Пианіно «Бернштейн» – 340-350 кг
Піаніно «Червоний Жовтень» – 360-370 кг
Піаніно «Червона Зоря» – 340-350 кг
Піанино «Микола Рубінштейн» – 210 кг
Піанино «Ноктюрн» – 220-230 кг
Піанино «Петров» – 320-330 кг
Піаніно «Вітчизна» – 300 кг
Піаніно «Україна» – 250-260 кг

З цієї причини перевезення піаніно зазвичай виконується двома вантажниками, але старі німецькі інструменти, роялі та фортепіано переносять чотири вантажника.

Правила та основні етапи перевезення піаніно (роялю)

Перевезення великогабаритних музичних інструментів, до яких належать піаніно та рояль, відбувається в декілька етапів:

1 етап. Як підготувати піаніно (рояль) до перевезення?

Інструмент частково розбирається: всі елементи, котрі можливо зняти без шкоди для інструмента, перевозяться окремо, наприклад, знімаються клавіші для того, щоб полегшити роботу. Зрозуміло, розбирати предмет настільки складної конструкції можна довірити лише досвідченому спеціалісту. Щоб не пошкодити корпус при транспортуванні, його упаковують в спеціальний захисний матеріал. Це може бути плівка, бульбашковий поліетилен, картон і навіть пінопласт і вам, як замовнику, потрібно про це потурбуватися заздалегідь.

2 етап. Як акуратно пронести піаніно (рояль) по поверхах?

Транспортування піаніно чи роялю здійснюється з використанням спеціальних ременів – інструмент встановлюється на них, підіймається над підлогою й акуратно переноситься з приміщення. У висотних оселях величезне значення має наявність вантажного ліфту: з ним спустити піаніно донизу виявляється значно швидше, простіше й дешевше, ніж в умовах його відсутності. Якщо ліфту для вантажів все ж нема, то піаніно доводиться вручну нести по сходах.

3 етап. Як правильно завантажити піаніно (рояль) в транспорт для перевозки?

Для транспортування  піаніно підходить будь-який справний транспорт, що має кузов достатнього об’єму. Перевезення справного діючого піаніно повинно здійснюватися строго у вертикальному положенні. Для цього його акуратно підіймають на борт автомобіля та жорстко фіксують за допомогою ременів. У горизонтальному положенні дозволяється перевозити тільки старі інструменти, які відправляються на утилізацію.

перевозка рояля Portage4 етап. Як здійснити перевезення та розвантаження піаніно (роялю)?

Їзда транспорту, в кузові якого знаходиться інструмент, повинна відбуватися з урахуванням техніки безпеки в помірному швидкісному режимі. Вивантаження піаніно, що прибуло до місця призначення, необхідно виконувати дуже обережно та акуратно.

Перевезення піаніно - ціна питання

Перевезення піаніно – одна з найбільш часто затребуваних та популярних послуг з перевезення меблів в каталозі компанії «Portage». Ми однаково обережно та акуратно перевозимо будь-які піаніно та роялі. Досвід успішної роботи у сфері вантажоперевезень та відповідальне ставлення до справи – найкраща гарантія збереження й цілісності Вашого інструменту, ввіреного нашим співробітникам.

Кваліфіковані й досвідчені вантажники, які неодноразово успішно перевозили музичні  інструменти, підготують та перенесуть Ваше піаніно чи рояль з будь-якого на будь-який поверх.

Вартість перевезення піаніно безпосередньо залежить від типу інструменту та прийнятих у компанії вантажоперевізника тарифів. Окрім різниці у вазі, різні інструменти можуть мати різні габарити та особливості конструкції, що може вплинути на час підготовки, складність транспортування й кількість вантажників, задіяних у перевезенні роялю.

Наприклад, якщо вас цікавить перевезення піаніно, виходьте з розрахунку 2 вантажника - 160 гривень і мінімум 2 години на перевезення - 170 гривень.

Більш точну інформацію щодо вартості перевезення піаніно (роялю), з урахуванням Ваших індивідуальних потреб, підкажуть досвідчені менеджери нашої компанії. Прорахують та допоможуть максимально недорого перевезти піаніно +38 (050) 900-67-50.

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо