Переваги перевезення ДСП за допомогою компанії з організації перевезень?

Перевезення ДСП

Цікавить вигідна ціна доставки будівельних матеріалів? Вибираєте найкращу пропозицію серед вантажоперевізників з перевезення ДСП по Києву? Ми готові запропонувати вам оперативну роботу, високий рівень сервісу і можливість заощадити до 70% на доставці ДСП та інших будівельних матеріалів!

Економний варіант перевезення ДСП

Багато хто впевнений: швидше й дешевше організувати перевезення листів ДСП своїми силами або із залученням мінімального числа помічників, яких намагаються знайти серед знайомих і родичів. Але варто усвідомлювати: самостійне перевезення, завантаження і розвантаження - це завжди колосальні фізичні навантаження. Та й витрати не завжди вдається звести до мінімуму.

Очевидна і досить вагома перевага, коли продавець будівельних матеріалів бере на себе вирішення питання доставки. Вкрай рідко, але все-таки трапляються продавці, які навіть готові запропонувати доставку ДСП безкоштовно або за мінімальними розцінками. Часто «безкоштовна доставка», пропонована продавцем, включає й страхування вантажу, і підйом вантажниками на потрібний поверх та інші додаткові послуги. Одна зі сторін бере на себе вирішення проблеми. На цьому і закінчуються переваги. Починаються недоліки.

Найголовніший недолік, на тлі якого всі згасають, полягає в тому, що пропонуючи свою доставку, продавець диктує свої умови. Тобто, він зробить це безкоштовно, але зробить тоді, коли йому зручно і так, як йому зручно. Купуючи будівельні матеріали з доставкою, ви змушені чекати, коли у продавця з'явиться вільна машина і вільні вантажники. І до цього моменту ще повинен бути в наявності обраний вами товар. Доводиться чекати. А час - це, як відомо, теж ресурс. І ресурс непоповнюваний. Як говориться, час - гроші.

Ще один величезний мінус, з яким часто доводиться стикатися - відсутність в прейскуранті додаткових послуг. Тобто, вам товар привезуть, а далі робіть, що хочете. Продавець привезе вам ДСП під під'їзд тоді, коли йому зручно, а вже ви шукайте, хто буде підіймати, наприклад, на десятий поверх. Необхідність пошуку помічників - нюанс малоприємний. Особливо, якщо це стане для вас сюрпризом.

Чи варто наймати компанію з організації перевезень для транспортування ДСП?

Очевидно, що звертаючись в компанію, що спеціалізується на перевезенні таких будівельних матеріалів, як ДСП, ви рятуєтеся від цілої низки труднощів. Компанія, яка займається організацією вантажоперевезень, виконає весь комплекс необхідних робіт недорого і якісно:

  • доставить в зручний для вас час;
  • акуратно завантажить ДСП;
  • легко підніме ДСП на потрібний вам поверх.

Перевезення ДСП може виконуватися на вантажних машинах абсолютно будь-якого типу, а також будь-якого класу вантажопідйомності. Головне, щоб листи були укладені рівномірно, не було перегинів. Щоб був забезпечений захист від вологи.

Правильна організація транспортування ДСП надзвичайно важлива. Від неї багато що залежить. Саме тому довіряти перевезення ДСП можна тільки досвідченим фахівцям, які знають, як поводитися з матеріалом. Краще доплатити професіоналам, ніж зіпсувати частину товару. Вибирайте компанію, для якої важлива власна репутація, яка дотримується строків, пропонує послуги вантажників.

Як зберегти ДСП при перевезенні?

Перевезення ДСП має цілу низку особливостей і правил, яких необхідно суворо дотримуватися.

  • По-перше, варто враховувати кліматичні умови. ДСП боїться вогкості. Він може прийти в повну непридатність під впливом підвищеної вологості.
  • Важливо правильно розташувати ДСП при транспортуванні, щоб листи не контактували один з одним. Краще перекласти листи брусочками. Якщо матеріал доставляється вертикально, то є сенс використовувати спеціальну підставку. І при горизонтальному, і при вертикальному транспортуванні на аркуші не повинен здійснюватися ніякий механічний вплив. Це дуже крихкий матеріал.
  • Важливо забезпечити захист від несприятливих погодних умов. Адже в будь-який момент може піти, наприклад, дощ. Якщо ДСП перевозиться у відкритому транспорті, їх потрібно захистити плівкою або іншим видом пакування.
  • Краї листів теж потребують захисту. Вони можуть кришитися. Важливо зафіксувати їх і захистити від деформації.
  • Багато в чому успішність перевезення залежить від якості купленого вами ДСП. Якщо ви зекономили на якості, якщо ДСП виготовлений з порушенням технології, він може зіпсуватися в будь-який момент через незначні причини.
  • Незважаючи на свою міцність, листи ДСП надзвичайно чутливі до механічних впливів. Вантажно-розвантажувальні роботи потрібно виконувати з урахуванням цієї особливості матеріалу. Якщо ви звернулися в компанію, один із напрямів роботи якої саме транспортування ДСП, то ви можете не турбуватися про такі нюанси, як укладання брусів на дно кузова, пошук брусків для перекладання листів. Бруски, до речі, не тільки знижують тиск листів один на одного. Вони ще й полегшують вантажно-розвантажувальні роботи.

Якщо мова йде про перевезення ДСП, що застосовується у виробництві меблів, тобто з декоративною обробкою, то кожен лист необхідно обгорнути пакувальним папером, а іноді ще й повітряно-пухирчастою плівкою.

В процесі завантаження та вивантаження важливо приділяти увагу збереженню цілісності країв. Для захисту кромки можна використовувати картон або липку стрічку. У сиру погоду працювати потрібно особливо обережно. Добре, якщо відправник вантажу сам про все подбав. В іншому випадку необхідними знаннями та навичками повинен володіти покупець листів ДСП.

Довіряйте професіоналам! У нас ви знайдете відповідальну компанію з організації вантажоперевезень по Києву, яка пропонує унікальні маршрути, оперативність виконання замовлень і високу якість послуг.

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо