Перевезення та переїзд складу

Перевезення та переїзд складу

Основне призначення складу зводиться до захисту різних предметів від несприятливої ​​погоди та механічних впливів. Ці функції він виконує в звичайних умовах, які не передбачають ймовірність переміщення на нове місце. А з огляду на те, що переїзд не завжди може бути запланованим, він може спричинити безлад у приміщенні для зберігання різних матеріальних цінностей, призвести до порушень у термінах поставок і в роботі всього торгового підприємства.

Щоб уникнути можливих незручностей, не намагайтеся звалити на себе всі питання перевезення предметів - є ризик тільки витратити таким чином свій дорогоцінний час. Тим більше, що площа складських приміщень часом займає до декількох тисяч квадратних метрів, і своїми силами ви просто не впораєтеся. За рішенням питання вам доцільніше звернутися до фахівців компанії Portage.

Складський переїзд під контролем фахівців Portage

З замовленням перевезення складу в Portage ви отримуєте якісне обслуговування, кожен з етапів якого послідовно здійснюється нашими кваліфікованими співробітниками:

  • Спочатку ви зв'язуєтеся з диспетчером будь-яким зручним способом: шляхом прямого дзвінка в офіс, замовлення зворотного телефону або листа на електронну адресу. Співробітникові компанії ви описуєте тип, розмір і об’єм вантажу, що перевозиться, на основі чого консультант допомагає визначитися з моделлю транспорту для перевезення і кількістю вантажників в разі потреби їхніх послуг. Далі ви домовляєтеся про час приїзду фахівців.
  • В обумовлений час до вас приїжджає авто з нашими працівниками. Якщо ви додатково замовили майстрів такелажних робіт, вони обережно завантажують всі товари та інші предмети, що знаходяться на складі, до вантажних автомобілів згідно з правилами безпечного перевезення.
  • Після переїзду вантаж акуратно розвантажують, і ви перевіряєте його на наявність ударів і деформацій. Якщо у вас немає зауважень, ви приймаєте роботу таоплачуєте її згідно прейскуранту.

Наші сильні сторони з перевезення складу

  1. Спеціалізований вантажний транспорт. У нас ви можете обрати вантажне авто підходящої тоннажності та об’єму кузова для перевезення зі складу речей різної форми і габаритів.
  2. Підготовлений персонал в достатній кількості. Виконувати перевезення складу будуть водії зі стажем і професійні вантажники, які вміють працювати в команді і правильно розподіляти свої сили. У нашій компанії ви завжди можете знайти «вільні руки» для вирішення питання перевезення складського приміщення.
  3. Недорога вартість на послуги перевезення складу. Тарифікація наших послуг вантажного таксі та допоміжних послуг вантажників є однією з найнижчих для Києва та області.

Нехай майбутній складський переїзд не вганяє вас у паніку! Профі компанії Portage під силу перевезення складу будь-якого масштабу!

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо