Переїзд та перевезення магазину

Переїзд та перевезення магазину

Якщо ви плануєте перевезти свій магазин, а власного транспорту у вас немає, це може обернутися істотною проблемою. Але компанія Portage з легкістю її вирішить! Протягом багатьох років ми спеціалізуємося на перевезеннях вантажів різних типів по Києву та Київській області.

В разі переїзду магазину потрібно враховувати, що він охоплює не тільки товари, але й торгове обладнання: вітрини, стелажі, каси, освітлювальне та вентиляційне обладнання, декоративні конструкції, кріпильні системи та інші елементи, призначені для виставлення товарів на продаж і забезпечення їх збереження.

Також транспортування може потребувати й крихка торгова техніка, перевезення якої вимагає особливої ​​акуратності. Співробітники нашої компанії серйозно ставляться до виконання своїх обов'язків і створюють всі умови для перевезення наповнення магазину без шкоди.

У нас можна замовити послуги перевезення магазину будь-якого масштабу: від невеликої торгової точки до великого торгового центру. Плюс замовити послуги вантажників в потрібній кількості при необхідності.

Організація переїзду магазину від професіоналів Portage

Від рівня організації переїзду магазину залежить стан доставленого в точку призначення вантажу. Якщо вантажно-розвантажувальні роботи і транспортування будуть виконані недобросовісно, ​​на місці призначення для вас неприємним сюрпризом може стати виявлення пошкоджених товарів і технічного оснащення, що вийшло з ладу. Щоб цього не сталося, і вам не довелося витрачати зайві гроші на заміну і відновлення зіпсованих речей, вибір потрібно зробити на користь надійного перевізника.

Замовлення перевезення магазину в нас супроводжується призначенням менеджера, який відповідає за весь процес і координує роботу виконавців. Співробітниками Portage для вас буде обраний найкоротший маршрут переїзду зі старого приміщення в нове.

З метою розрахунку попередньої вартості перевезення магазину ви можете зв'язатися з нашими диспетчерами за телефоном +38 (050) 900-67-50, а також написати листа на e-mail: contact@portage.com.ua. Розрахунок вартості переїзду відбувається з урахуванням розмірів вашого торгового павільйону і типу вантажу, що належить перевезти.

5 причин замовити перевезення магазину в Portage

  1. Економія часу. Ми розуміємо, що призупинення роботи магазину на термін довше запланованого може принести вам значні збитки, особливо якщо предметом вашої торгівлі є продукти харчування. Тому оперативність у нас в пріоритеті.
  2. Приваблива вартість. Наші ціни на послуги перевезення магазину є найнижчими в порівнянні з існуючими в Київському регіоні.
  3. Акуратне завантаження / розвантаження. Наш персонал дбайливо перенесе предмети з вашого магазину і завантажить їх до машини, а після прибуття на місце акуратно вивантажить.
  4. Персональний підхід. В ході спілкування з клієнтами нашими співробітниками обов'язково враховуються їх побажання та індивідуальні вимоги щодо проведення перевезення магазину.
  5. Комфортний графік роботи. Ви можете обрати будь-яку дату для переїзду вашого торгового об'єкта, в тому числі вихідну або святкову - ми відкриті для вас всі дні в році.

За допомогою компанії Portage переїзд вашого магазину відбудеться непомітно та без втрат!

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо