Доставка матеріалів зі СтройМаг

Доставка з СтройМаг

Збираєтеся робити ремонт власної квартири в Києві або готуєтеся виконувати ремонтні роботи на замовленому вам об'єкті? І вже обрали місце покупки будівельних матеріалів для ремонту - гіпермаркет СтройМаг?

Тоді вас напевно цікавить відповідь на питання, як організувати максимально зручну та вигідну доставку куплених товарів з магазину на правому березі Дніпра в будь-яку точку Києва та Київської області.

Ефективно вирішити питання з перевезенням вантажів може Portage - компанія з багаторічним досвідом роботи на ринку вантажоперевезень Києва та Київської області. З нашою допомогою ваші покупки будуть з особливою увагою завантажені та оперативно доставлені за адресою призначення. З урахуванням дотримання збереження будматеріалів і терміновості проведення будівельних робіт ці критерії є першочерговими у виборі помічника для доставки.

Portage - ваш вірний помічник у справі вантажоперевезень

Наша компанія працює за графіком весь рік без вихідних. Ви можете зателефонувати нам за номерами представлених телефонів з 8.00 до 21.00 в будь-який день і замовити відповідне вантажне таксі за помірною ціною. Також можна скористатися замовленням зворотного дзвінка або кнопкою замовлення послуги прямо на сайті.

Проконсультувати вас з незрозумілих питань щодо умов доставки завжди готові наші досвідчені диспетчери. Ціна на послуги перевезення буде залежати від маси nf габаритів вантажу, що перевозиться, кількості вантажників в бригаді, а також часу в дорозі від гіпермаркету до зазначеного місця призначення.

Підняття вантажу на певний поверх також не складе труднощів. Наші вантажники професійно впораються з цим завданням. Вартість робіт в такому разі буде визначатися з урахуванням поверху, наявності ліфта, типу і ваги матеріалів.

Які будматеріали можна перевезти зі СтройМаг транспортом Portage?

Транспорт компанії Portage підходить для перевезень як дрібних будівельних матеріалів, так і довгомірних або великогабаритних вантажів вагою до 5-ти тонн.

Наші співробітники допоможуть дбайливо завантажити в авто, без шкоди транспортувати та акуратно вивантажити:

  • лакофарбові матеріали;
  • будівельні суміші;
  • підлогові покриття;
  • пиломатеріали;
  • гіпсокартон та комплектуючі;
  • теплоізоляція;
  • кахельна та тротуарна плитка;
  • покрівельні матеріали;
  • гідроізоляція;
  • фасадні панелі, граніт;
  • кріплення;
  • фінішна обробка стін і стель.

Легка доставка вантажу з компанією Portage

Якщо ви - приватна особа або представник будівельної компанії, є клієнтом магазину СтройМаг і цінуєте якісне обслуговування, обирайте для перевезення будматеріалів компанію Portage.

Наш спеціалізований автопарк і кваліфіковані фахівці зроблять процес перевезення легким незалежно від тяжкості вантажу, що перевозиться!

Наш диспетчер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте:
(097) 300-80-40

Замовлення оперативного прорахунку вартості перевезення

Катерина
Катерина
менеджер

Я кожен день спілкуюся з клієнтами, і один і найважливіших питань - скільки коштуватиме перевезення?

Для того, щоб відповісти на це питання, нам потрібно уточнити багато деталей: габарити вантажу, кілометраж, час перевезення і т.д. Замовте зворотній дзвінок і ми оперативно передзвонимо вам і допоможемо оформити замовлення на перевезення.






капча

Оцінити орієнтовну вартість:

0.00грн.
Потрібна більш повна оцінка? Дивіться тарифи
Потрібно вибрати авто? Дивіться автопарк

Зробити замовлення:





капча
Наш диспечер відповість на всі Ваші запитання. Телефонуйте: +38 (097) 300-80-40

Замовити перевезення

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.

Клиент захотел временно убрать капчу
капча

Вам передзвонити?

Заповніть, будь ласка, форму нижче -
і ми обов'язково Вам передзвонимо.






капча
Контакти
Організація вантажоперевезень по Києву
➤ПН-НД з 8:00 до 20:00
Заказати дзвінок

Залиште свій телефон, ми обов'язково Вам передзвонимо